BLOC

CICLE INFANTIL

ELS GUEPARDS FEM DESCOBERTA DE NOSALTRES

Els dijous després de l’esbarjo, sempre comencem la sessió de “Descoberta d’un mateix” amb una estona de tècniques de relaxació que ens ajuden a desenvolupar les nostres emocions, conèixer millor el nostre cos i aprendre a entendre les nostres reaccions.

Tot això ens permet millorar l’autoestima, l’atenció, la tranquil·litat, aspectes molt importants en el nostre entorn més pròxim.

Hem anat combinant exercicis per relaxar-nos i aprendre a gaudir de l’estat de benestar que ens proporciona el contacte amb l’altre a través del massatge “Plomes màgiques”. A partir del conte “L’indi ploma suau” els guepards s’enfonsen dins la història i van expressant les seves pròpies sensacions.

També hem fet “Massatge de pianistes”, on fem veure que som pianistes tocant el piano amb el tou dels dits, mentre escoltem música de relaxació. Primer practiquem en la taula o a terra i després per parelles que escollen lliurement, fan el massatge de pianistes. Per finalitzar l’activitat ho fem amb pintura.

Aquestes sessions són importants per treballar també la cohesió de grup. Per això fomentem el treball en grup amb la creació de “El mandala de la tardor” feta per totes i tots amb elements naturals.

Esperem al llarg del curs seguir realitzant actuacions d’aquest tipus i que siguin els mateixos guepards que us les expliquin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *