BLOC

CICLE INICIAL

SORTIDA DE CICLE INICIAL A LA GRANJA

Dilluns 22 d’octubre el cicle inicial vam anar a la Granja escola de Santa Maria de Palautordera a fer una excursió de tot el dia per tal de fer una bona pinya!

La Classe de les Serps (1r) vam fer l’activitat “Valentia i no pors”. Després d’agafar forces, esmorzant, la Marina ens va acompanyar fins la pedra lila on ens va parlar dels Bisbis, uns essers màgics que fan màgia petita. Però… per a fer aquesta màgia, necessitàvem passar unes proves tots junts i trobar uns ingredients claus!

Vam treballar en equip, vam trobar els elements necessàries i vam poder fer la màgia petita… aconseguint així unes pedres màgiques, capaces de transformar les nostres pors en energia positiva!

Va ser genial!

La classe dels Mags i Magues (2n), van treballar dinàmiques de grup amb l’Esther i en Saul, on havíem de posar en practicar l’autonomia personal i el treball en equip.

Va anar molt bé perquè ens vam emportar un gran missatge que ens servirà  per “sempre més”, la necessitat de respectar-nos i que cal confiar i ajudar als altres. Així viurem feliços i ens sentirem tranquils per dins!!

Ha estat una sortida molt profitosa!!

Podeu veure més fotografies entrant a la Plataforma Alexia (clica aquí).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *